• We verkopen geen producten aan personen onder 18 jaar!
  • We verkopen geen producten aan personen onder 18 jaar!

Wijnen uit de Beaujolais is de webshop van Joop Bremer uit Almere, registervinoloog sinds 1981.

In 2016 heeft hij besloten zich te specialiseren op uitsluitend Beaujolaiswijnen en daarvan afgeleide wijnen. Dit betreft dan wijnen uit de M√Ęconnais, die geproduceerd worden door Beaujolais producenten, zodat er ook een wat evenwichtiger assortiment witte wijnen samengesteld kan worden.

In de loop der jaren is er veel kennis opgedaan over het gebied en zijn wijnen. Er bestaan goede contacten met wijnproducenten en organisaties.

Daarnaast gaf Joop jaren lessen over wijn en spijs bij het Cursusproject Loenen en samen met Rob van Bodegom van de Wijnkelder Almere cursussen SDEN 1 en SDEN 2, de cursus SDEN 3 is in voorbereiding.

Wijn is ook zijn grote hobby, hij is lid van het Nederlands Wijn Gilde, Het Nederlands Wijngilde (NWG) is de grootste en leukste wijnproefvereniging in Nederland, waar hij landelijk wijnmeester was en achtereenvolgens bij de afdelingen Gooi- en Vechtstreek en Amsterdam. Het ligt in de bedoeling een afdeling van het Gilde in Almere te starten! Aspirant leden kunnen zich melden bij mij.

Over ons